Wij bieden u als lezer graag onze schoolgids aan. Een gids als deze gaat door verschillende handen en wordt met verschillende bedoelingen opengeslagen. Wij zijn ons daarvan bewust en presenteren u deze gids dan ook:

… als visitekaartje

misschien bent u een belangstellende ouder en overweegt u uw kind aan te melden. Dan willen wij ons graag aan u voorstellen. We vertellen in deze gids wat het Mozaïek u en uw kind kan bieden en waarin deze school zich onderscheidt van een andere.

… als informatiebron

ouders, medewerkers en belangstellenden kunnen in deze gids een heleboel informatie vinden over het ‘hoe en wat’ van ons onderwijs.

… als verantwoording

misschien bent u al ouder van een kind op deze school. Dan zult u in deze gids veel informatie vinden die u al kent, maar … hopelijk ook herkent in de praktijk. Want mooie woorden hangen in de lucht als ze niet worden waargemaakt. Waar staan we voor, wat beweegt en bezielt ons; het is goed om dat regelmatig opnieuw te verwoorden en op die manier te verantwoorden.

Hier kunt u onze Schoolgids 2022-2023 downloaden. Deze schoolgids is samengesteld door Vensters van Scholen op de kaart. Kijk ook hier gerust rond voor extra informatie Scholen op de kaart Mozaïek.